waar komt die “gekke” naam toch vandaan en hoe spreek je het eigenlijk uit

ZaZaDi B.V

Laten we die “gekke” naam is even onder de loep nemen.

Die “gekke” naam is het bestaansrecht van de eenmanszaak ZaZaDi wat staat voor Zandberg Zakelijke Dienstverlening en je spreekt het uit als Zaaaa Zaaaa Die .
Eigenlijk vinden we allemaal dat de naam niet overeenkomt met onze hedendaagse werkzaamheden maar is het een symbool geworden van ons bedrijf. Uit respect voor onze directeur zullen we dan ook deze naam vol trots blijven dragen al blijven we het allemaal een beetje een gekke naam vinden 😉

dit is het saaie maar wel het belangrijke gedeelte

Voorgeschiedenis

ZaZaDi is jaren terug begonnen als een eenmanszaak met als overtuiging: het helpen van de medemens. ZaZaDi was een zakelijke dienstverlening en werd alleen gerund door Dhr. Ren Dummer.

Als specialisatie het uitvoeren van 1e en 2e spoor trajecten, outplacement en het testen van het menselijk brein om ontwikkeling te realiseren.
Als eenmanszaak heeft Ren diverse malen geprobeerd zich aan te sluiten bij grotere bedrijven en heeft daar zijn diensten aangeboden. Op deze manier wist hij van de hoed en de rand en vooral kwam hij erachter dat niet altijd iedereen de zelfde belangen heeft en uiteindelijk bleef hij alleen staan.

Ratjetoe (inderdaad de Nederlandse animatieserie)

Heden

December 2014 kwam Dhr. Berry Heijnen bij de partij en had een andere kijk op het bedrijfsleven. Afstemmen, overleggen en vooral realiseren van gezamenlijke idealen tussen beide heren hebben gezorgd dat ZaZaDi Bv is uitgegroeid tot een BV waar vandaag de dag 6 mensen werkzaam voor zijn. Mensen met een ieder hun eigen kwaliteiten.

Volgens Berry een ratjetoe van mensen. De definitie van ratjetoe komt neer op ‘een mengelmoes’. Berry denk zelf liever terug aan de Amerikaanse animatieserie Rugrats ‘vertaald ratjetoe’. De serie geeft de kijk op de wereld weer in de ogen van Baby’s. Alle baby’s hebben hun eigen individuele kijk op de wereld en samen vormen ze een sterk team. Team ratjetoe…

ZaZaDi Bv is namelijk ook samengesteld vanuit de ratjetoe-methode. Samenstellen van verschillende persoonlijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat in het team een (oude) stuurman, productiemedewerker en zelf een bouwvakker werkzaam is. Samen zijn we een sterk team met een andere kijk op de wereld. Deze andere kijk heeft ervoor gezorgd dat teamgenoten klanten en zelf opdrachtgevers zich op hun gemak voelen bij ons en op die manier ook meer bedrijfsactiviteiten hebben opgezet.

Team Ratjetoe!

Zo zijn we begonnen met Be-werkt, ZorgBureauEmmen, Pollieworks,
Emmenflexwerkplek.

Bovenstaande bedrijven zijn allemaal bedrijven onder de supervisie van ZaZaDi Bv.

Zo kunt u bij ons terecht voor drukwerk, bromfietsreparatie, kantoorverhuur, PGB ondersteuning en nog veel meer.

Voor meer informatie check:

Voor meer informatie over het ontstaan van deze bedrijfsactiviteiten wil ik u graag uitnodigen voor een portje dart, ganzenbord of koffie!