Berry Heijnen

Berry Heijnen

Directeur/Jobcoach

Ik ben vader van 3 kinderen en ben al jaren gelukkig met mijn lieve vriendin Sylvia. We wonen al sinds 2007 met veel plezier in het mooie Klazienaveen. Een hele verbetering lijkt me aangezien ik een echte Zwartemeerder ben.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn passie ‘het opknappen van oude motoren-brommers’ bezig. Zo heb ik inmiddels al een hele collectie oudjes staan.

berry

Albatrosstraat 6
7821AM Emmen

” Kijk terug op de dag van gisteren en denk na hoe je de dag van morgen wilt beleven. “

Hoe ben ik bij ZaZaDi BV terecht gekomen:

Al vanaf mijn 16e werkte ik in ‘de bouw’ en daar had ik het erg naar mijn zin. ‘Helaas’ kwam in 2014 door de recessie  mijn functie te vervallen Ballast-Nedam en moest ik op zoek naar iets anders. Altijd had ik gezegd “als ik ontslag krijg ga ik iets heel anders doen” een man een man een woord een woord, en zo geschiede.

Na heel wat beroepentesten en onderzoeken kwam ik per toeval in gesprek met Dhr Dummer. We hebben gesproken over mijn wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en kwamen tot een gezamenlijke conclusie. Jobcoach, dat moest het gaan worden. Ik heb wat dagen meegelopen binnen ZaZaDi BV al tevoren ik deze weg ben ingeslagen. Het beviel goed en ik wou meer kennis opdoen. Ik ben ruim een jaar naar Apeldoorn naar school geweest om mijn HBO Jobcoach diploma binnen te slepen en ik kan je verklappen dat viel niet meer om weer in de schoolbankjes te zitten.

Wat zou je een ander mee willen geven in 1 zin:

Kijk terug op de dag van gisteren en denk na hoe je de dag van morgen wilt beleven.

In het werkveld merk ik dat iedereen van alles van zichzelf verwacht en daarbij heel veel druk en stress op laat bouwen. Verwachtingspatronen moet je realistisch houden. Kijk dus niet teveel naar morgen maar geniet van vandaag.

Wat is jouw overtuiging als Directeur:

Alleen al het woord Directeur, zo zie ik mezelf helemaal niet. Ik geloof niet ik hogere functies, status enz enz. Mijn overtuiging en geloof zit in teamverband. Het belangrijkste daarin is dat iedereen zich thuis voelt in het team en dat daarin flexibiliteit geboden kan worden voor diegene die daar baat bij heeft. Het beste team werk samen ongeacht welke functie iemand heeft. Ik zie het bedrijf als een voetbalveld. Als iedereen op de juiste plaats staat ben je onoverwinnelijk.

Probeer zoveel mogelijk te genieten van het heden, kijk terug op gisteren en droom van morgen zonder te veel te denken aan overmorgen.

Berry Heijnen