Meriyem Fruchnicht

Meriyem Fruchnicht

Jobcoach

Heey hallo welkom. Leuk dat je mijn verhaal wilt lezen.

Mijn naam is Meriyem Fruchnicht, te veel om te spellen allemaal.

Ik ben 28 jaar oud en woon in Emmen. Mensen die me kennen weten dat ik een echte verzamelaar ben,  die overal een tweede kans inziet. Ik word er wel blij van maar mijn vriend en familie zouden dit liever anders zien overal word wat gestald.

Ik ben helemaal gek van dieren vooral honden vind ik te gek. Ik heb zelf een grote liefde het ras Stafford.  Die door vele al een stempel hebben en daarom juist zo leuk zijn

Meryem

Albatrosstraat 6
7821AM Emmen

” Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg! “

Mijn verhaal in het kort:

Hoe is het gekomen dat ZaZaDi B.V. mij de kans gaf om nog meer te leren over mezelf en te werken in een leuk team waar je helemaal jezelf kunt zijn en alle vrijheid krijgt om te ontwikkelen.

Op mijn 14de begon ik met werken in de horeca gecombineerd met mijn school eerst helpende welzijn, gevolgd door recreatie/ toerisme en daarna vrije tijds management.

Van horeca in de ploegendienst naar schoonmaakwerk en als entertainer bij vakantie parken. Het lastigste was dat ik in een cirkel kwam waar teveel onrecht was en er niet werd geluisterd naar wat ik aangaf.  Hier begonnen de irritaties wat er uiteindelijk voor zorgde dat het beter was om de stap te zetten om verder te durven gaan.

Na veel te hebben gesolliciteerd kwam ik bij het project 2Getthere waarbij je jongeren mocht coachen. Vanuit 2Getthere heb ik een bezoek gebracht aan de open dag van ZaZaDi B.V..

Gelijk al merkte ik dat er een fijne sfeer heerste. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg !

Met volle trots kan ik zeggen dat ik deel uitmaak van een prachtig team waarbij wij mensen verder kunnen helpen in de arbeidsmarkt.  Een bedrijf waar je zelf je eigen pad mag bewandelen die haalbaar is. Stap voor stap!  Waar fouten geen fouten zijn maar leermomenten!