Stefanie Smidt

Stefanie Smidt

Administrator

Hallo, mijn naam is Stefanie!

Ik ben 28 jaar en ik zit op de administratie bij ZaZaDi BV.

Ik heb Wajong en ik had ook de stempel “moeilijk plaatsbaar”. Ik zeg had want bij ZaZaDi BV werken wij niet met stempels of denken in hokjes. En daar ben ik nu bijna 2,5 jaar later nog steeds ontzettend dankbaar voor. Ik heb hier een ongelooflijke mooie kans gekregen waar ik nog geen dag spijt van heb gehad.

Albatrosstraat 6
7821AM Emmen

” Ik heb hier een ongelooflijke mooie kans gekregen waar ik nog geen dag spijt van heb gehad. “

Mijn verhaal in het kort:

Ik was er klaar voor om aan het werk te gaan en na een beetje speurwerk op het internet kwam ik terecht bij ZaZaDi BV. In eerste instantie voor een Jobcoach die mij zou gaan begeleiden naar werk. Bij het eerste gesprek was ik ontzettend enthousiast en wist ik dat dit helemaal goed zou komen. Ook was Berry enorm enthousiast, zo enthousiast zelfs dat ze mij een baan aanboden op hun eigen administratie.

Ik ben begonnen in februari 2015 met 6 uur per week. Ik heb alle ruimte gekregen om mijn eigen grenzen op te zoeken en uren op te bouwen. Dit was enorm wennen en ik ben heel erg blij dat deze mogelijkheid er was. Op deze manier ben ik mezelf nooit voorbij gelopen en kwam ik in 6 maand later op contract met 12 uur.

Ik werk hier met ontzettend veel plezier. Het werken en de verantwoordelijkheid geeft me een enorme boost zelfvertrouwen. Ook voel ik me weer nuttig in de maatschappij en met een groep leuke collega’s geeft het mij meer energie dan dat het mij kost.

(Ook al is mijn lichaam het er wel eens niet mee eens ?)