Lezen, laten lezen en begrijpend lezen , dat is waar wij goed in zijn.

UPS

Lezen

Wij kunnen in een aantal gesprekken goed inzien wat de motivatie en persoonlijkheid van een klant is. Ze voelen zich snel vertrouwd en hebben het gevoel begrepen te worden. Op deze manier hebben we gewoon een makkelijke laagdrempelige klik welke resultaat gericht is.

Laten lezen

Wij leren de klant zien wat wij lezen. Hij of zij leert dus meer over zichzelf. Beeldende situaties schetsen wij gemakkelijk, afhankelijk wat het niveau is van de klant.
Gevoelens, verwachtingen, resultaten worden beeldend gemaakt om het concreter te maken voor de klant. Zij kunnen namelijk gemakkelijker beeldend denken, dan hun gevoel of situatie uitspreken. Op deze beeldende manier zetten we de klant beeldend in hun kracht.

Begrijpend lezen

Ten slotte, realisatie.
Wij zijn er goed in om klanten ook daadwerkelijk het uitgeschreven pad (in fase lezen) te laten belopen. Keuzes worden werkelijkheid en de dag van morgen wordt vandaag uitgewerkt en morgen gerealiseerd.

DAT IS WAAR WIJ GOED IN ZIJN.

Om soms bovenstaande te bereiken, hebben wij een aantal eigen werkbedrijven die ons helpen klanten te lezen, mochten wij dit nodig vinden.

www.be-werkt.nl
www.be-zorgd.nu

In het jobcoachen is gebleken, dat wij uitstekend met autisme kunnen werken aangezien wij situatie beeldend en overzichtelijk houden.
In de praktijk merken wij dat alle problematieken baat bij structuur, beeldvorming en overzichtelijke taken hebben, vandaar dat wij ook niets uit de weg gaan.

Als het type klant zich open durft te stellen, durven wij de klant aan op onze eigen uniek manier.

Ook de standaard dingetjes als beroepskeuzetests-testcentrums kunnen wij doen, al zijn we daar standaard niet echt een voorstander van. Het kijken naar en het observeren van een klant werkt naar onze overtuiging beter.
Bereikbaarheid-omgeving.
Daar waar de klant heen wil gaan, gaan wij ook. Als wij de overtuiging hebben dat de klant zover is, weten wij dat ook over te brengen in bemiddeling naar werkgevers-WEP. Wij zijn daar onze  “vaste” netwerk niet nodig.

Wij zijn anders en dat voelt gewoon goed.